Δρ. Αντρέας Ιωαννίδης - Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής και Ομορφιάς

Σας καλωσορίζουμε στον ιστότοπο της κλινικής πλαστικής χειρουργικής και ομορφιάς Advanced Aesthetics. Η κλινική μας κάτω από την επιστημονική διεύθυνση του Δρ. Ανδρέα Ιωαννίδη δραστηριοποιείται στον μαγικό κόσμο της πλαστικής χειρουργικής και ομορφιάς από το 1998. Σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία και κλινικές σε Ελλάδα και Κύπρο όπου πραγματοποιούνται χειρουργικές επεμβάσεις όπως Εμφύτευση μαλλιών, ScalpMicro (εναπόθεση χρωστικής μέσα στη δερματική στιβάδα του τριχωτού της κεφαλής), Ρινοπλαστική, Κοιλιοπλαστική, Αυξητική Στήθους, Μειωτική μαστού, Ανόρθωση μαστού, Γυναικομαστία, Βλεφαροπλαστική, Facelift, Ωτοπλαστική, αντιμετώπιση χαλάρωσης δέρματος σε πρόσωπο και σώμα, Αιδιοπλαστική, Λιποαναρρόφηση, Σύσφιξη χαλαρού δέρματος, Σύσφιξη προσώπου, Σύσφιξη γεννητικής χώρας, Ανόρθωση γλουτών και μηρών και όλων των πλαστικών χειρουργικών επεμβάσεων αισθητικής και επανορθωτικής προσώπου και σώματος.

Ο ιστότοπός μας δεν φιλοδοξεί να υποκαταστήσει την ιατρική επίσκεψη στο χώρο μας, όπου ο εξειδικευμένος πλαστικός χειρουργός Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης θα σας αναλύσει τα πάντα γύρω από τη ζητούμενη παρέμβαση και θα σας συμβουλέψει για την σωστότερη και πιο άμεση και εύκολη τεχνική η οποία θα σας εξασφαλίσει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Ο κύριος στόχος του είναι να προσφέρει εξοικείωση και υπεύθυνη πληροφόρηση για όλες τις δυνατότητες χειρουργικές και μη χειρουργικές (QuickFix) που σας παρέχει η σύγχρονη αισθητική και επανορθωτική πλαστική χειρουργική.

Μερικές από τις Υπηρεσίες που προσφέρουμε

 

Μερικές από τις Υπηρεσίες που προσφέρουμε

 

Δρ. Αντρέας Ιωαννίδης - Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής και Ομορφιάς

Σας καλωσορίζουμε στον ιστότοπο της κλινικής πλαστικής χειρουργικής και ομορφιάς Advanced Aesthetics. Η κλινική μας κάτω από την επιστημονική διεύθυνση του Δρ. Ανδρέα Ιωαννίδη δραστηριοποιείται στον μαγικό κόσμο της πλαστικής χειρουργικής και ομορφιάς από το 1998.

Προσφορές

  • Visalift Lift Miracle Instant Facelift serum
    Ιούλιος 30, 2016

    Visalift Lift Miracle Instant Facelift serum

    H Visalift Lift Miracle Instant Facelift serum είναι ένα επαναστατικό προΪόν που λειτουργεί για να αντιστρέψει τα σημάδια της γήρανσης! Αυτή η φόρμουλα θα αλλάξει δραματικά την οπτική όψη της επιδερμίδας αλλά και θα αφανίσει την ένδειξη γήρανσης. Από τη…

Τα τελευταία άρθρα

landscape 1473865396 mc rose sparkle

I Thought My Vagina Was Too Big, So I Got a Labia Lift

BEST DECISION I EVER MADE For most of my adult life, I refused to wear pants because of my enlarged vaginal lips. In medical terms, my condition is called labial hypertrophy, which means the labia are significantly larger than normal—and wearing anything…
1460495478 screen shot
Απρ 19, 2016

Everything You Wanted (or Didn't Want) to Know About the $3,500, Kardashian-Endorsed "Vaginal Laser"

"It has a tremendous impact on boosting self-esteem and confidence​." As Khloé…
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/ImageBank/ua-2048x1229.jpg&w=90&h=64&zc=1
Δεκ 10, 2015

Η Νέα Ενζυμική θεραπεία ανάπλασης του προσώπου

Ζήστε την εμπειρία της ενζυμικής θεραπείας προσώπου που βοηθά στην επαναφορά της…
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/2013-05-29-18.17.00-745x514.jpg&w=90&h=64&zc=1
Δεκ 10, 2015

Earlobe Reduction – Μειωτική Λοβίου Ωτός

Η δική μου τεχνική Η επιμήκυνση του λοβίου και η αύξηση του μήκους των αυτιών είναι μια…
/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/ImageBank/skin.jpg&w=90&h=64&zc=1
Δεκ 10, 2015

ΝΗΜΑΤΑ

Η χαλάρωση αποτελεί το κατ’εξοχήν σημάδι της γήρανσης του δέρματος και οφείλεται στην…

Η Advanced Aesthetics είναι μια από τις αρτιότερες κλινικές πλαστικής χειρουργικής στην Ελλάδα, Αθήνα και στην Λευκωσία της Κύπρου καλύπτονται το 100% της γκάμας της ειδικότητας αυτής.

Ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης με την πολυετή εμπειρία του καθώς και οι συνεργάτες του ιατροί και αισθητικοί παρέχουν στους πελάτες – ασθενείς τις πιο εξελιγμένες τεχνικές πάνω στην αισθητική και επανορθωτική πλαστική χειρουργική όπως και σε τεχνολογία αιχμής Laser για αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων όπως αποτρίχωση, πανάδες προσώπου, ρυτίδες προσώπου, σύσφιξη δέρματος, χαλάρωση, τοπικό πάχος, Κρυολιπόλυση, Κυτταρίτιδα. Η εξειδίκευσή μας σε καινούριες τεχνολογίες για επεμβατική και μη παρεμβατική στη λιπογλυπτική σώματος αλλά και τη διαμόρφωση του προσώπου μας βοηθούν στο να ξεχωρίζουμε. Σκοπός μας η πλήρη ενημέρωση και η επίδειξη πραγματικών μετεγχειρητικών και θεραπευτικών αποτελεσμάτων.

Ο ιατρός της κλινικής μας Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης είναι πιστοποιημένος πλαστικός και επανορθωτικός χειρουργός με εικοσαετή εμπειρία, αναγνωρισμένος πλαστικός χειρουργός από την επίσημη Ελληνική και Κυπριακή κρατική υπηρεσία και παγκόσμιας πλαστικής χειρουργικής εταιρείας. Η φιλοσοφία του είναι ότι η επιτυχία στην εξάσκηση της πλαστικής χειρουργικής βασίζεται στην άριστη επικοινωνία και κατανόηση μεταξύ ιατρού και ασθενή. Εκείνος μαζί με το εξειδικευμένο ιατρικό του προσωπικό παρέχει στον ασθενή μια καθαρή και κατανοητή πληροφόρηση.

Επιπλέον στην ιστοσελίδα μας θα ενημερωθείτε για τελευταίας γενιάς τεχνολογικά επιτεύγματα στην θεραπευτική πλαστική χειρουργική. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αντιμετώπιση μη επεμβατικής σύσφιξης του δέρματος σε πρόσωπο και σώμα, διαμόρφωση αθλητικού σώματος (ThermiTight), μαύρους κύκλους και ρυτίδες γύρω από τα μάτια (ThermiSmooth), Σύσφιξη αιδοίου, lifting γεννητικής χώρας, αντιμετώπιση ακράτειας, αναζωογόνηση σεξουαλικής ζωής (ThermiVa), μόνιμη αντιμετώπιση υπεριδρωσίας (ThermiDry), Botox χωρίς τοξίνη για διάρκεια πάνω από 1,5 χρόνο (ThermiRase). Η τεχνολογία ThermiRF έχει πραγματικά φέρει επανάσταση στην Πλαστική Χειρουργική στον τομέα της σύσφιξης χαλαρού δέρματος όπως χαλαρός λαιμό, μπράτσα, μηροί, κοιλιά και αντιμετώπιση της γήρανσης της γεννητικής χώρας.

Ταυτόχρονα ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης και το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό της Advanced Aesthetics σας προτείνει θεραπευτική αγωγή για αντιμετώπιση προβλημάτων ακμής, γήρανσης δέρματος, πανάδες, γεροντικές κηλίδες και λεύκανση προσώπου με τα εξαιρετικά ιατρικά προϊόντα ZOPeelings – ZeineObagiμε δυνατά και εμφανή αποτελέσματα.

Εκτός από τις ιατρικές μας υπηρεσίες στη ιστοσελίδα τηςAdvanced Aesthetics θα γνωρίσετε και τον όμορφο κόσμο της Αισθητικής Κοσμετολογίας με το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας πάνω στο αντικείμενο αυτό. Θα βρείτε υπηρεσίες όπως αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας LPG Endermologie, μεσοθεραπεία σώματος Alidya, Aqualyx, εκγύμναση μυών (NewLife), καταπολέμηση τοπικού πάχους (Κρυολιπόλυση, Cavitation). Υπηρεσίες περιποίησης προσώπου όπως μεσοθεραπεία με βιταμίνες, ενυδάτωση με εξειδικευμένα ιατρικά προϊόντα, βαθύ καθαρισμό και δερματοαπόξεση. Επιπλέον στην θα ενημερωθείτε και για την καινούρια μας υπηρεσία Δερματοστιξία με σκοπό να διορθώσουμε γεννητικές ανωμαλίες καθώς και ανωμαλίες του δέρματος που προέρχονται από ατυχήματα ή ασθένειες. Ημιμόνιμο μακιγιάζ για να διορθώσει μικροατέλειες ή να αναδείξει φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου.

Το πελατολόγιο του Δρ. Ιωαννίδη περιλαμβάνει προσωπικότητες από τον πολιτικό χώρο, τον χώρο της μουσικής βιομηχανίας και της τηλεόρασης. Εφαρμόζει με τεράστια επιτυχία χειρουργικές επεμβάσεις ή και θεραπείες, με γνώμονα την αναγκαιότητα των θεραπειών / επεμβάσεων με ελάχιστες ή και καθόλου ουλές και είναι εξαιρετικά υποστηρικτής στο φυσικό αποτέλεσμα. Εφάρμοσε και συνεχίζει να εφαρμόζει για πρώτη φορά καινοτόμες τεχνικές στην Ελλάδα και στην Κύπρο όπως QuickFix – μη επεμβατική Πλαστική Χειρουργική, όπως QuickFix Rhinoplasty – μη επεμβατική Ρινοπλαστική, Quick Eyebrowlift – μη επεμβατική Βλεφαροπλαστική, μη επεμβατική Ωτοπλαστική. Ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης προτείνει συνδυασμό ενέσιμων υλικών υαλουρονικού οξέως, μεσοθεραπεία, Botox, νήματα, μαζί με Laser ή RF σύσφιξης και ανανέωσης για γρήγορα αποτελέσματα σε θεραπείες των 20 λεπτών, εξού και ο όρος QuickFix, γρήγορης θεραπείας.

Μην διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας, παράλληλα θα γνωρίσετε τις φιλοσοφίες και τις αρχές που διέπουν την ιατρική πρακτική μας. Θα ενημερωθείτε για τους τρόπους που θα κάνουν πιο θετική την εμπειρία της επέμβασής σας και θα γνωρίσετε τις εμπειρίες άλλων ανθρώπων που έχουν δεχτεί τις υπηρεσίες μας.

Και μην ξεχνάτε.. "Η ομορφιά δεν είναι χάρισμα είναι και δικαίωμα"

Το πόσο σύντομα θα γυρίσετε στην καθημερινότητα σας εξαρτάται από το μέγεθος, την πολυπλοκότητα και τον τύπο του χειρουργείου που είχατε υποβληθεί. Ίσως νιώθετε αρκετά καλά για να γυρίσετε πίσω στη δουλειά σας και να ξαναρχίσετε κανονικά. Μία ελαφριάς φύσεως δραστηριότητα μπορεί να γίνει κατά την επόμενη μέρα, ενώ συνήθως απαιτείται διάστημα μίας-δύο ημερών.

Σε αρκετές περιπτώσεις, τα στελέχη των τριχών από τα εμφυτευμένα τριχοθυλάκια μπορεί να πέσουν σε ένα διάστημα τριών-έξι εβδομάδων. Να θυμάστε ότι αυτή η κατάσταση είναι φυσιολογική και πάντα προσωρινή. Αφού πέσουν τα μαλλιά και μετά, θα πάρει περίπου ακόμα πέντε με έξι εβδομάδες πριν αναπτυχθούν ξανά. Υπολογίζεται ότι η ανάπτυξη στα καινούργια τριχοθυλάκια θα είναι με ρυθμό μισού εκατοστού κάθε μήνα.

ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΕΛΟΣ

Τηλ: 00357 22 335 002

Φαξ: 00357 22 335 040

e-mail: ioannidis@advancedaesthetics.gr

Διεύθυνση: Οδός Ειρήνης 4, Αγλαντζιά, Τ.Κ. 2107

 

Find Us:

 
×

Χρειάζεστε κάποια ενημέρωση;

Συμπληρώστε το τηλέφωνο σας και θα καλέσουμε